Op zoek naar een accountant in Castricum?

Kennemerwaert is dé accountant van Castricum en ondersteunt u graag met uw vermogensplanning. Wij helpen u met het organiseren en structureren van uw vermogen.

Bent u op zoek naar een accountant in Castricum?

Kennemerwaert is dé accountant van Castricum en helpt u graag met onder andere vermogensplanning. Vermogensplanning gaat over het organiseren en structureren van uw vermogen. Vermogensplanning heeft verschillende voordelen. Zo kunt u met behulp van vermogensplanning inzicht krijgen in het kapitaal dat u nodig heeft. U kunt op deze manier als uw inkomsten stoppen uw huidige levensstijl toch behouden. Ook krijgt u inzicht in hoe het vermogen op een fiscaal interessante manier overdragen kan worden. Zit u te een vervroegd pensioen over te wegen? Dan is vermogensplanning van een accountant de beste manier voor u om te bepalen wat het beste moment is.

BEGINNEN MET VERMOGENSPLANNING

Waar moet u beginnen met vermogensplanning? Wij geven u daar antwoord op in een adviesgesprek. Binnen dit adviesgesprek gaat u samen met de adviserende accountant kijken wat de stand van zaken zijn. U bekijkt o.a. in hoeverre u het vermogen op dit moment hebt gestructureerd, daarbij maakt de adviseur een risicoanalyse die potentieel het bestaande vermogen in gevaar kunnen brengen.

 Uw huidige situatie is vastgesteld en nu kunt u beginnen met het stellen van doelen. U en de adviseur kunnen op basis van uw netto-inkomen, levensstijl, doelen en wensen een plan maken. Het doel van de planning is om te bepalen hoe u uw vermogen het beste kunt inzetten zonder dat er onnodige risico’s genomen worden. De adviseur staat altijd open voor vragen en kan u altijd meer vertellen over de wetten en regels die gelden.

Kennermerwaert is dé accountant van Castricum en gespecialiseerd in vermogensplanning.

Accountant Alkmaar
Accountant

REALISTISCHE DOELEN STELLEN met uw accountant

Bij vermogensplanning stelt u realistische doelen en probeert u om lange termijn doelen te behalen op basis van uw financiële situatie.

Het afbetalen van een hypotheek of het eerder stoppen met werken kan u als doel gesteld hebben. Eén van onze experts kijkt samen met u naar de financiële situatie om te kijken welke vervolgstappen nodig zijn om uw gewenste doelen te behalen. 

Iedereen kan beginnen met vermogensplanning. Er wordt bij vermogensplanning namelijk gekeken naar manieren om het vermogen te laten groeien. Vermogen kan groeien door het geld rendabel te maken, één van de manieren om een rendabel vermogen te krijgen is door te beleggen.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN accountant

De toegevoegde waarde van een adviseur is dat deze helemaal op de hoogte is van de economische en de juridische aspecten van vermogensplanning.

Kennemerwaert is de accountant in de buurt van Castricum en helpt u met vermogensplanning. Buiten vermogensplanning om kunnen we u helpen met bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening, waarbij we u gedurende het hele jaar inzicht geven door middel van tussentijdse rapportages. Daarnaast helpen we u met het samenstellen van uw belastingaangiftes en herstructureren van uw bedrijf en de bedrijfsvoering. Kennemerwaert is gespecialiseerd boekhouder, belastingadviseur en accountant

Heeft u te maken met het beëindigen van uw bedrijf of heeft u te maken met een bedrijfsovername? Dan kunnen we u ook van dienst zijn door u te helpen met het maken van een plan en het geven van inzicht.

Accountant Alkmaar

Op zoek naar een accountant in Castricum?

ACCOUNTANT BIJ U IN DE BUURT:

Noord-HollandAlkmaarBeverwijk – Castricum – HaarlemHeemskerkHeerhugowaardHeilooUitgeestZaandam

BEL DIRECT