Op zoek naar een accountant in Heerhugowaard?

Kennemerwaert is dé accountant van Heerhugowaard en ondersteunt u graag met uw vermogensplanning. Wij helpen u met het organiseren en structureren van uw vermogen.

Bent u op zoek naar een accountant in Heerhugowaard?

Wij van Kennemerwaert zijn dé accountant van Heerhugowaard en helpen u graag met uw vermogensplanning. Vermogensplanning gaat over het organiseren en structureren van uw vermogen. Vermogensplanning heeft verschillende voordelen. Zo kunt u met behulp van vermogensplanning inzicht krijgen in het kapitaal dat u nodig heeft om uw huidige leven is stand te houden op het moment dat uw inkomsten stoppen. Ook kunt u inzicht krijgen in hoe u uw vermogen op een fiscaal interessante manier kunt overdragen. Heeft u plannen om (vervroegd) met pensioen te gaan? Dan kan een vermogensplanning u helpen met het bepalen van het beste moment.

BEGINNEN MET VERMOGENSPLANNING

Om een begin te maken met vermogensplanning kunt u het beste eens een adviesgesprek starten. Binnen dit adviesgesprek kunt u samen met de adviseur kijken wat de huidige situatie is. U bekijkt bijvoorbeeld in hoeverre u het vermogen op het moment hebt gestructureerd en ook maakt de adviseur een risicoanalyse van de risico’s die het bestaande vermogen in gevaar kunnen brengen.

Nadat de huidige situatie is bepaald, kunt u beginnen met het stellen van doelen. Samen met de adviseur kunt u op basis van uw netto-inkomen, uw levensstijl en uw doelen en wensen een plan maken. Het doel van de planning is om te bepalen hoe u uw vermogen het beste kunt inzetten zonder hierbij onnodige risico’s te nemen. Hierbij kan de adviseur u altijd meer vertellen over wetten en regels die gelden.

Kennermerwaert is dé accountant van Heerhugowaard en gespecialiseerd in vermogensplanning.

Accountant Alkmaar
Accountant

REALISTISCHE DOELEN STELLEN MET UW ACCOUNTANT

Bij vermogensplanning stelt u realistische doelen en probeert u om lange termijn doelen te behalen op basis van uw financiële situatie.

Zo kunt u bijvoorbeeld als doel hebben dat u uw hypotheek wilt afbetalen of dat u eerder wilt stoppen met werken. Een expert kijkt samen met u naar de financiële situatie en bepaalt dan welke stappen u kunt ondernemen om uw doelen te behalen.

Vermogensplanning is iets dat eigenlijk voor iedereen wel geschikt is. Bij vermogensplanning wordt er ook gekeken naar mogelijkheden om het vermogen te laten groeien. Beleggen is hier vaak een belangrijk onderdeel van, omdat vermogen groeit door het geld rendabel te maken.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN ACCOUNTANT

De toegevoegde waarde van een adviseur is dat deze helemaal op de hoogte is van de economische en de juridische aspecten van vermogensplanning.

Bij Kennemerwaert accountants in de buurt van Heerhugowaard kunnen we helpen met vermogensplanning, maar we kunnen u met nog meer helpen. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij het opstellen van uw jaarrekening, waarbij we u gedurende het hele jaar inzicht geven door middel van tussentijdse rapportages. Ook kunnen we u helpen met het samenstellen van uw belastingaangiftes en herstructureren van uw bedrijf en de bedrijfsvoering. Kennemerwaert is gespecialiseerd boekhouder, belastingadviseur en administratiekantoor.

Heeft u te maken met het beëindigen van uw bedrijf of heeft u te maken met een bedrijfsovername? Dan kunnen we u ook van dienst zijn door u te helpen met het maken van een plan en het geven van inzicht.

Accountant Alkmaar

Op zoek naar een accountant in Heerhugowaard?

ACCOUNTANT BIJ U IN DE BUURT:

BEL DIRECT