Op zoek naar een boekhouder in Alkmaar?

Kennemerwaert is dé boekhouder van Alkmaar en ondersteunt u graag met uw financiële situatie. Wij helpen u met het op orde brengen van uw administratie.

Op zoek naar een boekhouder in Alkmaar?

Vrijwel iedere ondernemer kan hulp gebruiken met (online) boekhouden, het is super belangrijk en nodig. Kennemerwaert kan u helpen op dit gebied. Uw financiële administratie is erg belangrijk voor uw onderneming, boekhouding is hier een belangrijk onderdeel van. Wij werken digitaal met verschillende beveiligde omgevingen. De administratie bij Kennemerwaert wordt gedaan via mijn Kennemerwaert, wij verzorgen middels deze omgevingen de gehele boekhouding. Wij werken met Exact Online, iMuis Online, Nmbrs en Snelstart, deze systemen staan bekend om kwaliteit!

Alkmaar is misschien wel één van de meest bedrijvige steden van Nederland en een flexibele en open aanpak is daarbij dan ook noodzakelijk. Wij zijn als hét accountantskantoor van Alkmaar de perfecte boekhouder voor als u een boekhouder in Alkmaar zoekt!

Ons doel is om boekhouding juist volledig en inzichtelijk te maken. Ondernemingen zijn hierdoor minder tijd kwijt en komen  meer te weten over de financiële stand van zaken. Kennemerwaert is gespecialiseerd belastingadviseur, vermogensplanner, we stellen jaarrekening op en zorgen ervoor dat u vrijwel niet hoeft om te kijken naar de boekhouding! Wij doen meer dan alleen de boekhouding.

Wat is de werkwijze van een boekhouder in Alkmaar?

Als ondernemer wilt u dat uw boekhouding op orde is, het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat u tijd heeft om u ergens anders op te richten. Wij bij Kennemerwaert begrijpen dat deze cijfers meer zeggen dan alleen winst en verlies. De cijfers vertellen het verhaal van wat er binnen het bedrijf verbeterd moet worden. Kennemerwaert is de boekhouder van Alkmaar en helpt u uw gegevens te begrijpen en te analyseren.

We onderscheiden ons door een multidisciplinaire aanpak. Waar nodig schakelen wij voor specifieke vraagstukken het advies en de diensten in van andere specialisten, zoals advocaten, advocaten en pensioenspecialisten. Deze professionals ronden onze dienstverlening af en geven het totaalbeeld.

Kennermerwaert is dé accountant van Alkmaar en gespecialiseerd in boekhouden.

Hoe gaat boekhouder te werk
boekhouder stoel

Waarom kiezen voor Kennemerwaert

Bij Kennermwaert hechten we waarde aan kwaliteit en transparantie. Waarom zou u nog meer moeten kiezen voor Kennemerwaert?

  • Digitale administratie
  • Professionele administratie met erkende systemen
  • Boekhouder door heel Noord-Holland
  • Ongelimiteerde toegang tot uw online administratie
    Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Wie zijn wij?

Kennemerwaert is een accountantskantoor gelegen in Heemskerk en is nu al driekwart eeuw werkzaam in het vakgebied. Wij zijn te vinden in heel Noord-Holland, inclusief Alkmaar. Wij staan klaar voor al uw vragen op het gebied van boekhouding, belasting, accountancy en corporate finance. Ons team van rond de 30 medewerkers staan klaar met ijzersterke dienstverlening. Bij ons treft u alle kennis en expertise die nodig is, én dat onder één adres!

Kennemerwaert is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Samenwerkende Registeraccountants & Accountants- administratieconsulenten (SRA). Deze beroepsorganisaties ondersteunen ons waar nodig en waarborgen kwaliteit. Ze kijken bijvoorbeeld of wij voldoen aan de eisen die gelden voor onze beroepsuitoefening.

Wie zijn wij

Op zoek naar een boekhouder in Alkmaar?

BOEKHOUDER BIJ U IN DE BUURT:

Noord-Holland – Alkmaar – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Heemskerk – Heerhugowaard – Heiloo – Uitgeest – Zaandam

BEL DIRECT