Op zoek naar een boekhouder in Castricum?

Kennemerwaert is dé boekhouder van Castricum en ondersteunt u graag met uw financiële situatie. Wij helpen u met het op orde brengen van uw administratie.

Op zoek naar een boekhouder in Castricum?

Boekhouden is een belangrijk onderdeel van de financiële administratie in uw onderneming. Bent u een ondernemer en kunt u hulp gebruiken met (online) boekhouden? Kennemerwaert kunt u ontlasten op dit gebied. Wij werken geheel digitaal met verschillende beveiligde omgevingen. De administratie wordt digitaal gedaan via mijn Kennemerwaert, waarna wij de gehele boekhouding verzorgen. Wij werken met Exact Online, iMuis Online, Nmbrs en Snelstart, de opties zijn divers om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen!

Castricum is een stad aan het strand en trekt jaarlijks heel veel bezoekers, een flexibele en open aanpak is daarbij dan ook noodzakelijk. Wij zijn als hét accountantskantoor van Castricum de perfecte boekhouder voor als u een boekhouder in Castricum zoekt!

Het doel dat wij hebben is om boekhouding volledig, juist en inzichtelijk te maken. Hierdoor zal de ondernemer minder tijd kwijt zijn en meer te weten komen over de financiële stand van zaken. Bij Kennemerwaert kunnen we meer doen dan slechts uw administratie beheren, wij zijn gespecialiseerd als belastingadviseur, vermogensplanner, we stellen jaarrekening op en zorgen ervoor dat u vrijwel niet hoeft om te kijken naar de boekhouding!

Wat is de werkwijze van een boekhouder in Castricum?

Als ondernemer wilt u de boekhouding op orde hebben, het liefst zo efficiënt mogelijk, zodat er voor u tijd overblijft om uw aandacht elders te richten. Wij van Kennemerwaert snappen dat de cijfers meer vertellen dan alleen winst en verlies. De cijfers vertellen een verhaal over waar verbeterpunten liggen binnen de onderneming. Kennemerwaert is dé boekhouder van Castricum die u helpt met het begrijpen en analyseren van uw cijfers.

Wij bezitten een onderscheidend kenmerk; een multidisciplinaire aanpak. Indien nodig maken we voor specifieke vraagstukken gebruik van de adviezen en diensten van andere deskundigen zoals juristen, advocaten en pensioenexperts. Deze vakmensen completeren onze dienstverlening en zorgen voor het gehele plaatje.

Kennermerwaert is dé accountant van Castricum en gespecialiseerd in boekhouden.

Hoe gaat boekhouder te werk
boekhouder stoel

Waarom kiezen voor Kennemerwaert

Bij Kennermwaert stellen we kwaliteit en transparantie op prijs. Waarom zou u moeten kiezen voor Kennemerwaert?

  • Digitale administratie, geen papierwerk
  • Professionele administratie met erkende systemen
  • Boekhouder door heel Noord-Holland
  • U heeft altijd toegang tot uw online administratie
    Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of lees verder.

Wie zijn wij?

Kennemerwaert is een accountantskantoor gelegen in Heemskerk en beoefend nu al driekwart eeuw het beroep. Wij zijn te vinden in heel Noord-Holland, waaronder Castricum en we staan klaar voor al uw vragen op het gebied van accountancy, belasting, corporate finance en boekhouding. Ons team van circa 30 medewerkers staan voor u klaar met ijzersterke dienstverlening. Bij ons treft u alle kennis en expertise die nodig is onder één adres!

Kennemerwaert is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Samenwerkende Registeraccountants & Accountants- administratieconsulenten (SRA). Deze beroepsorganisaties ondersteunen ons en controleren of wij voldoen aan de eisen die gelden voor onze beroepsuitoefening. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij ons vak verstaan.

Wie zijn wij

Op zoek naar een boekhouder in Castricum?

BOEKHOUDER BIJ U IN DE BUURT:

Noord-Holland – Alkmaar – Beverwijk – Castricum – Haarlem – Heemskerk – Heerhugowaard – Heiloo – Uitgeest – Zaandam

BEL DIRECT