(Ervaren) aangiftemedewerker

Door 15 november 2018 Vacatures

Groep Kennemerwaert Accountants & Belastingadviseurs zoekt een (ervaren) aangiftemedewerker die affiniteit heeft met het MKB.

 

Ons kantoor

Groep Kennemerwaert is een no nonsense accountants- en advieskantoor voor het MKB en familiebedrijven. Wij werken momenteel met 26 collega’s vanuit ons pand in Heemskerk.

Wij bedienen onze klanten op het gebied van accountancy, fiscale advisering, loon- en salarisadministratie, automatisering en personeelsmanagement. Wij zijn een groeiende en vooruitstrevende organisatie waarin deskundigheid in combinatie met een praktische werkwijze kenmerkend is. 

 

Functieomschrijving

In deze functie communiceer je (eventueel zelfstandig) – zowel mondeling als schriftelijk – met onze cliënten en met de belastingdienst. Binnen ons kantoor stel je samen met een team de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Je signaleert eventuele adviesmogelijkheden en werkt deze samen met de fiscalisten uit.

 

Ben jij een fiscaal jurist, econoom, FB of heb je een afgeronde studie HEAO/ HBO fiscale economie ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Welk profiel zoeken wij:

  • motiverend van aard;
  • goede contactuele eigenschappen;
  • doorzettingsvermogen en daadkracht;
  • stressbestendigheid met een gezonde dosis humor.

 

Ons aanbod 

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, net als een gezonde balans tussen werk en privé. Wij bieden een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

 

Interesse in deze uitdagende functie? Wij gaan graag met jou in gesprek!
Mail je CV en motivatie naar j.busch@kennemerwaert.nl of lboon@kennemerwaert.nl of neem telefonisch contact op met ons kantoor (0251-257957).