Fiscaal medewerker

Door 5 november 2019januari 30th, 2020Vacatures

Groep Kennemerwaert Accountants & Belastingadviseurs zoekt een fiscaal medewerker die affiniteit heeft met het MKB.

 

Ons kantoor

Groep Kennemerwaert is een no nonsens accountants- en advieskantoor voor het MKB en familiebedrijven. Wij werken momenteel met 29 collega’s vanuit ons pand in Heemskerk. Wij bedienen onze klanten op het gebied van accountancy, fiscale advisering, loon- en salarisadministratie, automatisering en personeelsmanagement. Wij zijn een groeiende en vooruitstrevende organisatie waarin deskundigheid in combinatie met een praktische werkwijze kenmerkend is.

 

Functieomschrijving

Als fiscaal medewerker verricht je verschillende werkzaamheden en diensten ten behoeve van de fiscale afdeling. Je stelt aangiften op en je verzorgt de daarmee samenhangende correspondentie en dossiervorming. Je onderhoudt contact met de relatie voor zover gegevens nodig zijn voor de uitvoering. Verder bereid je eenvoudige bezwaarschriften voor en draag je zorg voor een goede dossiervorming en het beheer daarvan. Je werkt vanaf het begin direct voor onze cliënten en krijgt hierbij begeleiding van ervaren collega’s. Je werkt in een hecht team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

 

Welk profiel zoeken wij

HBO-opleiding Fiscaal Recht en Economie (studerend voor, dan wel afgerond);
Jong, ambitieus en enthousiast;
Communicatief sterk en sociaal vaardig.

 

Ons aanbod

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, net als een gezonde balans tussen werk en privé. Wij bieden een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

 

Interesse in deze uitdagende functie? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Mail je CV en motivatie naar postbus51@kennemerwaert.nl of neem telefonisch contact op met ons kantoor (0251-257957).