Skip to main content

Manager accountancy

Door 25 juni 2019augustus 30th, 2019Vacatures

Groep Kennemerwaert Accountants Belastingadviseurs zoekt een manager accountancy voor 32 tot 40 uur per week om het team te versterken.

 

Ons kantoor

Groep Kennemerwaert is een no nonsense accountants- en advieskantoor voor het MKB en familiebedrijven. Wij werken momenteel met 30 collega’s vanuit ons pand in Heemskerk. Wij bedienen onze klanten op het gebied van accountancy, fiscale advisering, loon- en salarisadministratie, automatisering en personeelsmanagement. Wij zijn een groeiende en vooruitstrevende organisatie waarin deskundigheid in combinatie met een praktische werkwijze kenmerkend is.

 

Functie omschrijving

Als manager accountancy ben je ondernemend, zelfstandig en gespecialiseerd in de samenstelpraktijk, die de MKB-praktijk in onze regio uitstekend aanvoelt.

 

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen cliëntenportefeuille. Je ontwikkelt je graag verder in het onderhouden en het vergroten van deze cliëntenportefeuille. Het signaleren van wensen en probleemgebieden bij jouw cliënten en het (pro)actief adviseren bij vraagstukken op administratief, fiscaal en financieel gebied is een belangrijk onderdeel van je werk.

 

Je geeft leiding aan een team waarin kwaliteit en werkplezier voorop staat en waar het uitgangspunt een goede balans tussen werk en privé is.

 

Profiel/functie eisen

  • afgeronde AA-opleiding
  • professionele en klantgerichte instelling
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • ondernemend en ambitieus
  • leidinggevende capaciteiten
  • collegiaal, accuraat en een teamspeler

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een plezierige werkomgeving en een prima marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Doorgroei tot de directie behoort tot de mogelijkheden.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt, neem dan snel contact met ons op!

 

Mail je CV en motivatie naar postbus51@kennemerwaert.nl of neem telefonisch contact met Daniël Bruin (0251-257957).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.