Bij Groep Kennemerwaert bestaat accountancy uit méér dan cijfers. We zijn onze opdrachtgevers graag van dienst met informatie en advies op allerlei vlakken van administratieve regelgeving. Tussentijds even om de tafel gaan zitten levert inzicht op om mogelijk bij te sturen.

Onze accountants zijn de rechterhand van ondernemers. We volgen ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken. Een jaarrekening is slechts een momentopname. Onze betrokkenheid loopt het jaar rond.

Onze accountancy-diensten

Jaarrekeningen en overige aan assurance verwante opdrachten

De jaarrekening van uw onderneming is een onmisbaar deel van uw bedrijfsadministratie. We helpen u graag met de samenstelling en controle.

Boekhouding en administratie

We adviseren u over de mogelijkheden van online boekhouden en salarisadministratie en over de software die u daarvoor nodig heeft.

Realtime tussentijdse financiële rapportages

Door middel van onze tussentijdse rapportages gedurende het lopende boekjaar zijn opdrachtgevers in staat om bij te sturen op basis van een actuele stand van zaken.

Loon- en personeelsadministratie

Voor een groot deel van onze klanten voeren we (delen van) de loon- en personeelsadministratie. Daarmee nemen we zorgen en administratieve lasten uit handen.

Op zoek naar accountancy-specialisten?  Neem contact met ons op