Belastingadvies van Groep Kennemerwaert draagt bij aan de gezondheid van ondernemingen. Uiteraard verzorgen we de verschillende belastingaangiftes, maar we doen méér. Op verzoek van onze opdrachtgevers houden we bijvoorbeeld bedrijfsstructuren tegen het licht. Zo zorgen we voor helderheid: waar is onroerend goed ondergebracht, hoe kunt u verstandig inspelen op toekomstige erfrechtkwesties, en wat doet u met vrijvallende winst?

In onze belastingadviespraktijk ligt het accent op ondernemingen. Ook particulieren met een complexe portefeuille zijn we graag van dienst.

Onze belastingadviesdiensten

Samenstelling belastingaangiftes

We verzorgen graag de samenstelling en afhandeling van diverse soorten belastingaangiftes.

Fiscaal-juridische advisering

We zijn zeer ervaren op het gebied van de juridische aspecten van belastingzaken. Met die kennis zorgen we voor een correcte afhandeling, zonder verrassingen.

Vermogens- en successieplanning

Een goede vermogens- en successieplanning vraagt om een aanpak waarin juridische en economische aspecten samenkomen. We brengen de mogelijkheden voor u in beeld.

Sociale zekerheid en pensioenen

Regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en pensioenen is complex. We adviseren werkgevers over de toepassing ervan.

Op zoek naar fiscalisten?  Neem contact met ons op