Accountancy en belastingadvies komen samen binnen corporate finance. Groep Kennemerwaert heeft ruime ervaring en expertise in huis om oplossingen te bieden voor meervoudige vraagstukken. Herstructurering, knelpunten bij opvolging in (familie-)bedrijven; we zijn al vele opdrachtgevers van dienst geweest.

Vaak gaat het om situaties met financiële, bedrijfseconomische, fiscaal-juridische én heel menselijke aspecten. Voor ieder vraagstuk stellen we een team samen waarin de benodigde kennis en ervaring samenkomen.

Onze corporate finance diensten

Herstructurering

Na verloop van jaren kan het nodig zijn om de structuur van uw bedrijf tegen het licht te houden, voor helder inzicht en een doelmatige bedrijfsvoering.

Waardering van ondernemingen

Wat is een onderneming waard, hoe bepalen vastgoed, portefeuille, medewerkers, geschiedenis en toekomst samen de
waarde van uw bedrijf? We zetten het voor u op een rij.

Begeleiding bij bedrijfsovername en beëindiging

Waar moet u op letten als u een bedrijf wilt overnemen of als u juist uw bedrijf wilt laten overnemen of beëindigen? We geven inzicht en maken een plan.

Due diligence-onderzoek

Een belangrijke stap vóór een bedrijfsovername is een zorgvuldig onderzoek naar de juistheid van de bedrijfsinformatie en naar de risico’s en kansen van het bedrijf dat wordt overgenomen.

Bent u op zoek naar corporate finance-specialisten?  Neem contact met ons op