U bent bij ons op het juiste adres voor advies en diensten op het gebied van accountancy, belastingzaken en corporate finance. Met ons team van 29 medewerkers staan we garant voor eersteklas dienstverlening. Onze kracht ligt in de samenwerking met ondernemers, met name in het midden- en hoger segment van het MKB. We zijn thuis in de vraagstukken waar zij voor komen te staan.

Ons kantoor is sinds eind oktober 2020 gevestigd op bedrijventerrein De Trompet 1 te Heemskerk, goed bereikbaar vanaf de A9. Vanuit Heemskerk onderhouden we al driekwart eeuw uitstekende en langlopende relaties met bedrijven van Texel tot Amsterdam, kortom: in heel Noord-Holland. We hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers. Zij profiteren van onze keuze om vanuit één vestiging te blijven werken: alle kennis en expertise bij elkaar op één adres.

Groep Kennemerwaert maakt voor specifieke vraagstukken gebruik van de adviezen en diensten van andere deskundigen. Deze ‘of counsel’-vakmensen completeren onze dienstverlening.

We zijn aangesloten bij
de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA),
de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB),
de Samenwerkende Registeraccountants & Accountants-Administratieconsulenten (SRA).

Deze beroepsorganisaties ondersteunen ons en controleren of wij voldoen aan de eisen die gelden voor onze beroepsuitoefening. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij ons vak verstaan.

Op zoek naar een partij die u geheel ontzorgt?  Neem contact met ons op