Op zoek naar een accountant?

Kennemerwaert is dé accountant voor al uw vragen. Wij helpen u graag met uw vermogensplanning, het organiseren en structureren van uw vermogen en meer!

Bent u op zoek naar een accountant?

Wij van Kennemerwaert zijn dé accountant gelegen in Heemskerk en helpen u graag met uw vermogensplanning. Vermogensplanning gaat over het organiseren en structureren van uw vermogen. Vermogensplanning heeft verschillende voordelen. Zo kunt u met behulp van vermogensplanning inzicht krijgen in het kapitaal dat u nodig heeft om uw huidige leven in stand te houden op het moment dat uw inkomsten stoppen. Ook kunt u inzicht krijgen in hoe u uw vermogen op een fiscaal interessante manier kunt overdragen. Heeft u plannen om (vervroegd) met pensioen te gaan? Dan kan een vermogensplanning u helpen met het bepalen van de juiste vervolgstappen.

BEGINNEN MET VERMOGENSPLANNING

Om een begin te maken met vermogensplanning kunt u het beste een adviesgesprek starten met één van onze accountants. Binnen dit adviesgesprek kunt u samen met de adviseur kijken wat de huidige situatie is. U bekijkt in hoeverre uw vermogen op het moment hebt gestructureerd is, maar ook maakt de adviseur een risicoanalyse van de risico’s die mogelijk het bestaande vermogen in gevaar brengen.

Nu uw huidige situatie nader bepaald is, kunnen we beginnen met het stellen van doelen. Samen met uw accountant kunt u op basis van uw netto-inkomen, uw levensstijl, uw doelen en wensen een plan maken voor uw vermogen. Het doel hiervan is om te bepalen op welke manier u uw vermogen het beste kunt inzetten, zonder dat hierbij onnodige risico’s genomen hoeven te worden. De accountant verteld u meer over de wetten en regels die gelden.

Kennermerwaert is dé accountant van Heemskerk en gespecialiseerd in vermogensplanning.

Accountant Alkmaar
Accountant

REALISTISCHE DOELEN STELLEN MET UW ACCOUNTANT

Bij vermogensplanning stelt u realistische doelen en probeert u om lange termijn doelen te behalen op basis van uw financiële situatie.

U kunt bijvoorbeeld als doel hebben om u uw hypotheek eerder af te betalen of wilt met vervroegd pensioen. Een expert kijkt samen met u naar de financiële situatie en bepaalt vervolgens welke stappen u kunt ondernemen om uw doelen te behalen.

Vermogensplanning is voor iedereen nuttig en iedereen kan het wel gebruiken. Bij vermogensplanning wordt er gekeken naar mogelijkheden om het vermogen te laten groeien door middel van structuur en organisatie. Beleggen is vaak een belangrijk onderdeel. Vermogen groeit wanneer het rendabel gemaakt kan worden.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN ADVISEUR

De toegevoegde waarde van een adviseur is dat deze helemaal op de hoogte is van de economische en de juridische aspecten van vermogensplanning.

Bij Kennemerwaert accountants in de buurt van Heerhugowaard, Haarlem en Alkmaar kunnen we u helpen met vermogensplanning en relatiebeheer. Buiten vermogensplanning om kunnen we u ook hulp aanbieden op het gebied van jaarrekeningen, boekhouding, salarisadministratie en meer! Zo helpen we u bij het opstellen van de jaarrekeningen gedurende het hele jaar door inzicht te geven aan de hand van tussentijdse rapportages. Ook kunnen we u helpen met het samenstellen van uw belastingaangiftes en herstructureren van uw bedrijf en de bedrijfsvoering. Kennemerwaert is gespecialiseerd boekhouder, belastingadviseur en relatiebeheerder.

Heeft u te maken met een faillissement, beëindigen van uw bedrijf of een bedrijfsovername? Dan zit u bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u met het maken van een plan dat inzicht geeft in uw mogelijkheden.

Accountant Alkmaar

Kennismaken met een accountant of belastingadviseur in Heemskerk?

Bent u woonachtig in de buurt van Heemskerk of zit uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland en zit u met juridische of financiële vragen? Kom dan eens kennis maken met één van onze specialisten. Wij opereren vanuit Heemskerk maar bedienen bedrijven over heel Noord-Holland. We zijn iedere dag bereikbaar van half 9 tot 5. U kunt bij ons terecht voor vragen omtrent belasting, vermogen en andere accountancyvragen. Dus bent u op zoek naar een accountant, financieel adviseur, belastingadviseur of boekhouder? Dan zit u bij Kennemerwaert aan het juiste adres. Zoals eerder gezegd zijn wij actief in heel Noord-Holland, dus ook in Zaandam, Heerhugowaard, Alkmaar, Haarlem, Beverwijk en meer! Wij helpen ondernemers uit de regio om te groeien. Bent u klaar voor de juiste vervolgstap voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Op zoek naar een accountant?

ACCOUNTANT BIJ U IN DE BUURT:

BEL DIRECT