OVER KENNEMERWAERT

We zijn sinds oktober 2020 gevestigd op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. Hier hebben we een nieuw en inspirerend kantoor gecreëerd waarmee we klaar zijn voor de toekomst.

U bent bij ons op het juiste adres voor advies en diensten op het gebied van accountancy, belastingzaken en corporate finance. Met ons team van circa 30 medewerkers staan we altijd garant voor eersteklas dienstverlening.

Vanuit Heemskerk onderhouden we al driekwart eeuw uitstekende en langlopende relaties met bedrijven van Texel tot Amsterdam, kortom: in heel Noord-Holland. We hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers. Zij profiteren van onze keuze om vanuit één vestiging te blijven werken: alle kennis en expertise bij elkaar op één adres.

Van oudsher was het met name de middenstand, de winkeliers en de tuinders die we tot onze clientèle konden rekenen. In de loop van de jaren zijn we echter uitgegroeid tot een allround kantoor met dienstverlening voor een zeer diverse groep cliënten in het MKB. Dit zorgt voor een prettige mix van cliënten en een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Indien nodig maken we voor specifieke vraagstukken gebruik van de adviezen en diensten van andere deskundigen zoals juristen, advocaten en pensioenexperts. Deze vakmensen completeren onze dienstverlening.

Kennemerwaert is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Samenwerkende Registeraccountants & Accountants- administratieconsulenten (SRA). Deze beroepsorganisaties ondersteunen ons en controleren of wij voldoen aan de eisen die gelden voor onze beroepsuitoefening. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij ons vak verstaan.

Uiteraard ondersteunt Kennemerwaert ook diverse maatschappelijke doelen. Dat doen we soms langdurig, soms incidenteel. We volgen ons hart naar sportvelden in de regio, naar een steuntje in de rug voor kwetsbare groepen in de samenleving en naar sponsoracties voor uiteenlopende bestemmingen.

ONS TEAM

Onderscheidend kenmerk van onze dienstverlening is de multidisciplinaire aanpak.

De fiscale, accountancy en administratieve diensten zijn nauw verweven waardoor wij zeer snel kunnen schakelen en een optimale situatie ontstaat.

 

Op zoek naar een partij die u geheel ontzorgt?

BEL DIRECT