ONZE DIENSTEN

JAARREKENINGEN EN ANDERE FINANCIËLE OVERZICHTEN

De jaarrekening van uw onderneming is een onmisbaar deel van uw bedrijfsadministratie. Kennemerwaert is de accountant van Heemskerk en helpt u met de samenstelling, beoordeling of controle. Ook bij andere financiële kwesties, zoals subsidieverantwoordingen zijn wij u van dienst.

SAMENSTELLING BELASTINGAANGIFTES

Wij verzorgen graag de samenstelling en afhandeling van uw belastingaangiften. Hierbij kunt u denken aan de aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelasting.

BEGELEIDING BIJ BEDRIJFSOVERNAME EN BEËINDIGING

Waar moet u op letten als u een bedrijf wilt overnemen of als u juist uw bedrijf wilt laten overnemen of beëindigen? We geven inzicht en maken een plan.

BOEKHOUDING EN TUSSENTIJDSE RAPPORTAGES

Uw boekhouding kan volledig uitbesteed worden aan Kennemerwaert. Wij verzorgen de financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Ook verzorgen wij indien gewenst tussentijdse rapportages waarmee u actueel inzicht heeft in de stand van zaken en u in staat bent om bij te sturen indien dat nodig is.

PERSONEELSADVIES

Als ondernemer word je steeds vaker geconfronteerd met wetgeving en regels op gebied van personeelszaken. Denk aan arbeidscontracten, pensioenen of ontslag. Vanuit onze expertise kunnen wij u ondersteunen en adviseren op gebied van personeelszaken.

HERSTRUCTURERING

Na verloop van jaren kan het nodig zijn om de structuur van uw bedrijf tegen het licht te houden, voor helder inzicht en een doelmatige bedrijfsvoering. Een herstructurering van uw bedrijf kan groei in de organisatie realiseren. Wij van Kennemerwaert accountants zijn gespecialiseerd in de herstructurering van bedrijven. 

SALARISADMINISTRATIE

Wilt u de salarisadministratie uitbesteden? Wij van Kennemerwaert zijn dé accountant in Heemskerk die dit voor u volledig verzorgt. Wij werken met een gebruiksvriendelijk en flexibel pakket voor digitale salarisverwerking en hrm-toepassingen.

VERMOGENS- EN SUCCESSIEPLANNING

Een goede vermogens- en successieplanning vraagt om een aanpak waarin fiscale, juridische en economische aspecten samenkomen. Wij brengen voor u de mogelijkheden in beeld en adviseren u over de beste aanpak.

FINANCIERINGS AANVRAGEN

Bij financieringsaanvragen, zowel privé als zakelijk, komt tegenwoordig veel kijken. De financiers hebben steeds meer informatie nodig. Wij hebben brede ervaring met financieringsaanvragen en het samenstellen van de benodigde financiële informatie daarvoor.

Op zoek naar een partij die u geheel ontzorgt?

BEL DIRECT