MAATSCHAPPELIJKE DOELEN

Kennemerwaert ondersteunt maatschappelijke doelen. Dat doen we soms langdurig, soms incidenteel. We volgen ons hart naar sportvelden in de regio, naar een steuntje in de rug voor kwetsbare groepen in de samenleving en naar sponsoracties voor uiteenlopende bestemmingen.

Strandteam Theo Schilder

Wij sponsoren sinds kort het Lady Strandteam van Theo Schilder. Voor het laatste nieuws en vlogs verwijzen wij naar het instagramaccount van dit team. Wij steunen dit team door bij te dragen aan de kosten van de kleding, zodat zij zelf de focus kunnen leggen op de wedstrijd. Heel veel succes namens Kennemerwaert gewenst!

BHC Overbos

Wij sponsoren het team van meisjes MD 3 van BHC Overbos, een hockeyclub in Beverwijk, onstaan in 1991 uit een fusie van 2 Beverwijkse hockeyclubs. In 2017 hebben zij ruim 1.000 leden, waarvan 750 jeugdleden.

Wielerfanaten Kennemerwaert

Een aantal werknemers van Kennemerwaert rijden in een mooi, nieuw tenue gesponsord door Kennemerwaert langs de wegen, door de duinen en tijdens wielerwedstrijden. Succes allemaal !!

ADO 20 – Heemskerk

Wij zijn lid van de Business Club en tevens voorzien wij al enkele jaren wat jeugdteams van ADO 20 van diverse kleding. Zo hebben wij het team, getraind door Wil van ’t Klooster van ons kantoor, voorzien van nieuwe tassen. ADO 20 is een amateurvoetbalvereniging uit Heemskerk en de selectie speelt in de 3e divisie van de zondagamateurs. De vereniging is opgericht op 15 mei 1920 en was jarenlang de grootste voetbalvereniging van Nederland.

Alkmaarse Rugby Club

Wij zijn één van de hoofdsponsoren van de Alkmaarse Rugby Club. Voor meer informatie, zie de website.

Wereldwijd voor Kinderen – Baarn

De Stichting WereldWijd voor Kinderen wil voor kinderen, overal op aarde, een liefdevol opvoedingsklimaat scheppen met volop ontwikkelingskansen. Dat doen zij door het verbeteren van voorzieningen zoals voeding, gezondheidszorg, onderwijs, speelmogelijkheden en sociale zekerheid.

Net4kids

Kennemerwaert heeft gedoneerd aan Net4kids en hoort nu bij de Club van Duizend.

Peter Willeme via LinkedIn: ‘We voelen ons ontheemd, beperkt, vervreemd en soms verdrietig door de #Corona crisis. Het is enorm, maar we gaan het samen halen. Het mooie van de meeste rijke provincies is dat we goed voor elkaar en onze kinderen kunnen zorgen. Dit geldt niet voor de kinderen die #Net4kids onderwijs en een veilige leefomgeving ondersteunen. De kinderen en hun gezinnen staan voor extra uitdagingen…..’.

Via de link hierboven het complete artikel.

Op zoek naar finance specialisten?

BEL DIRECT